Subtotal: 0.00 kr


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Alma tøjstativ med hylde i sølv

Fra: 1939.00 kr

Ryd
Beskrivelse

Tøjstativet er til dig der gerne vil have plads til alt du har i dit klædeskab. I den ene side har du plads til kort tøj såsom skjorter og bluser, mens du i højre side har plads til fx lange jakker. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til høretelefoner, kasketter du bestemmer. Det er da smart ikke? Det synes vi ihvertfald. Det bedste er at du ikke behøver være bange for om det kan holde, vores produkter er nemlig lavet i rustikke jernrør, som er helt vildt robuste.

Hylden på billedet har en længde på 195 cm. og en bredde på 30 cm. På produkt billedet har Alma en bredde på 184 cm. inkl. krogen, der måler ca. 15 cm. Krogen kan du dreje så den fx vender ud i rummet. Rørenes tykkelse på billedet er 2,7 cm.

Skal tøjstativet have andre mål, et andet design eller noget helt tredje? Vi kan lave alt, og vi mener alt, læs mere her. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os idag.

Populære tilkøb

Skohylde i bund 499,-  Klik her →

Ekstra krog i top 95,- Klik her →

Specifikationer
 • Højde: 230 cm
 • Dybde: 41 cm
 • Krog: 15 cm
 • Materiale: Stål
 • Alma leveres delvist samlet
Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

2 anmeldelser af Alma tøjstativ med hylde i sølv

 1. Janne L

  God service og fremragende leveringstid. Havde brug for et stort tøjstativ til alt min opbevaring – RAW58 anbefalet mig dette stativ – TUSIND TAK. Det er perfekt!

 2. Benjamin M

  God service og gode produkter!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 − 4 =

Sådan vælger du mellem rørtykkelse 2,1 og 2,7 cm.

 

Vi sælger vores produkter i vandrør i to rørtykkelser 2,1 cm. og 2,7 cm. Når du skal vælge mellem dem, så er der to ting du skal overveje.

1. Udseende
Nogle synes 2,1 cm. er det pæneste, og andre synes at 2,7 cm. er det pæneste. Vi er alle sammen forskellige, derfor tilbyder vi begge rørtykkelser. 2,7 cm. er meget robust i udseendet mens rørtykkelse 2,1 cm. er mere spinkel i udseendet. Begge rørtykkelser egner sig godt til bøjler.

2. Holdbarhed

Vi bliver ofte spurgt om rørtykkelsen 2,1 cm. er nok i forhold til holdbarhed. Det er det, i langt de fleste tilfælde. 2,1 cm. kan holde til alt slags tøj, lige fra skjorter til jakker. Jernrørene er meget robuste. Der er dog tilfælde hvor vi vil anbefale rørtykkelsen 2,7 cm. Ved du fx at tøjstativet udelukkende skal bruges til at hænge tunge jakker, tasker osv. på, så vil vi anbefale rørtykkelsen 2,7 cm.

Nedenfor kan du se et billede af rørtykkelse 2,1 cm. og rørtykkelse 2,7 cm.

Rørtykkelse 2,1 cm.

Rørtykkelse 2,7 cm.

Med messing

Uden messing

Messing samlinger

Vores produkter fås med eller uden super fede messing samlinger. Messing samlingerne har en mat guld farve, der giver en super fed effekt til de rå jernrør.  Vælger du uden messing samlinger så bliver samlingerne samme farve som rørene enten sølv eller sort.

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

"Mega god service og rart med personlig rådgivning. Levering er også super hurtig"

Mikkel

★★★★★

"Hurtig levering, produkt som lever op til alle forventninger. Kan varmt anbefales."

Mette

★★★★★

"Super god service og gode produkter til en god pris!"

Jens