Tøjstativ i galvaniseret vandrør med hylde

Alma tøjstativ i sort vandrør med hylde

Ryd

Fra: 1,739.00 DKK

Hurtig levering

5 stjerner på Trustpilot & Facebook

30 dages returret

Beskrivelse

Tøjstativet er til dig der gerne vil have plads til alt du har i dit klædeskab. I den ene side har du plads til kort tøj såsom skjorter og bluser, mens du i højre side har plads til fx lange jakker. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til høretelefoner, kasketter du bestemmer. Det er da smart ikke? Det synes vi ihvertfald. Det bedste er at du ikke behøver være bange for om det kan holde, vores produkter er nemlig lavet i rustikke jernrør, som er helt vildt robuste.

Bemærk på billedet ses Alma tøjstativet i sølv farvede rør. Når du bestiller dette tøjstativ får du det i sorte rør. Hylden på billedet har en længde på 195 cm. og en bredde på 30 cm. På produkt billedet har Else en bredde på 184 cm. inkl. krogen, der måler ca. 15 cm. Krogen kan du dreje så den fx vender ud i rummet. Rørenes tykkelse på billedet er 2,7 cm.

Er du i tvivl om noget så har har vi besvaret ofte stillede spørgsmål her. Du er altid velkommen til at kontakte os, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Skal tøjstativet have andre mål, et andet design eller noget helt tredje? Vi kan lave alt, og vi mener alt, læs mere her. Vi sidder klar til at hjælpe dig, så kontakt os idag.

Detaljer

Højde: 230 cm

Dybde: 41 cm

Krog: 15 cm

Materiale: Stål

Alma leveres delvist samlet

Specs

Tøjstativet er til dig der gerne vil have plads til alt du har i dit klædeskab. I den ene side har du plads til kort tøj såsom skjorter og bluser, mens du i højre side har plads til fx lange jakker. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til høretelefoner, […]