Subtotal: 0.00 kr


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Enzo tøjstativ i sølv

Fra: 770.00 kr

Ryd
Beskrivelse

Det vores kunder godt kan lide ved Alfred tøjstativet er at det har et unikt design. Du kan have det stående i entreen til overtøj, men du kan også have det stående i soveværelset. Det fylder heller ikke særlig meget, faktisk bestemmer du selv hvor langt fødderne skal stå fra hinanden. Så det er et godt stativ hvis pladsen er trang.

På billedet har Alfred en bredde på 110 cm. Og rørene har en diameter på 2,1 cm. På billedet er Alfred lavet i sorte vandrør med 3 messing samlestykker i toppen. Bemærk Når du bestiller dette tøjstativ så får du det i sølv farvet rør, og ikke sorte rør som på billedet.

Skal tøjstativet have andre mål, et andet design eller noget helt tredje? Vi kan lave alt, og vi mener alt, læs mere her

Specifikationer
  • Højde: 155 cm.
  • Materiale: Stål
  • Enzo leveres delvist samlet
Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret
5 stjerner på Trustpilot

2 anmeldelser af Enzo tøjstativ i sølv

  1. Mie S

    Fremragende service. Tøjstativet ankom hurtigt og var let at samle. Super lækkert kvalitet!

  2. Freja H

    Mega god kvalitet!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 12 =

Sådan vælger du mellem rørtykkelse 2,1 og 2,7 cm.

 

Vi sælger vores produkter i vandrør i to rørtykkelser 2,1 cm. og 2,7 cm. Når du skal vælge mellem dem, så er der to ting du skal overveje.

1. Udseende
Nogle synes 2,1 cm. er det pæneste, og andre synes at 2,7 cm. er det pæneste. Vi er alle sammen forskellige, derfor tilbyder vi begge rørtykkelser. 2,7 cm. er meget robust i udseendet mens rørtykkelse 2,1 cm. er mere spinkel i udseendet. Begge rørtykkelser egner sig godt til bøjler.

2. Holdbarhed

Vi bliver ofte spurgt om rørtykkelsen 2,1 cm. er nok i forhold til holdbarhed. Det er det, i langt de fleste tilfælde. 2,1 cm. kan holde til alt slags tøj, lige fra skjorter til jakker. Jernrørene er meget robuste. Der er dog tilfælde hvor vi vil anbefale rørtykkelsen 2,7 cm. Ved du fx at tøjstativet udelukkende skal bruges til at hænge tunge jakker, tasker osv. på, så vil vi anbefale rørtykkelsen 2,7 cm.

Nedenfor kan du se et billede af rørtykkelse 2,1 cm. og rørtykkelse 2,7 cm.

Rørtykkelse 2,1 cm.

Rørtykkelse 2,7 cm.

Med messing

Uden messing

Messing samlinger

Vores produkter fås med eller uden super fede messing samlinger. Messing samlingerne har en mat guld farve, der giver en super fed effekt til de rå jernrør.  Vælger du uden messing samlinger så bliver samlingerne samme farve som rørene enten sølv eller sort.

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

"Mega god service og rart med personlig rådgivning. Levering er også super hurtig"

Mikkel

★★★★★

"Hurtig levering, produkt som lever op til alle forventninger. Kan varmt anbefales."

Mette

★★★★★

"Super god service og gode produkter til en god pris!"

Jens