Tøjstativer i galvaniseret rør

Med et tøjstativ i galvaniseret rør får du ikke kun et unikt design, men samtidig får du også et holdbart møbel, der kun bliver smukkere med årene. Vores tøjstativer giver et anderledes look til alle boligens rum og du får med garanti en anderledes garderobeløsning. Et tøjstativ er et ikke kun et møbel eller en garderobeløsning, men det er i høj grad også et statement til ens omverden om, at man sætter pris på æstetik og design. Vi udvikler hele tiden vores produktsortiment og har også produkter med funktioner, som ekstra knage, skohylde og ophæng.

Den enkle, tynde og elegante stil får dit tøj og alle dets flotte farver til at træde helt frem på stativet. Samtidig skaber de rå og industrielle materialer, man normalt finder på byggepladsen, en god kontrast til din selvbevidste og elegante garderobe.

Laura Lund

Blogger, Indretningstips

 • Emma rør tøjstativ

  EMMA TØJSTATIV

  639 DKK1,009 DKK
 • RAW58 Tøjstativ i vandrør

  ALMA TØJSTATIV

  1,039 DKK1,489 DKK
 • vvs rør til tøjstativ

  PETER TØJSTATIV

  899 DKK1,199 DKK
 • RAW58 Vincent tøjstativ i vandrør

  VINCENT TØJSTATIV

  879 DKK1,269 DKK
 • Alfred tøjstativ vvs rør

  ENZO TØJSTATIV I SØLV FARVET VANDRØR

  770 DKK869 DKK
 • RAW58 Tove tøjstativ stål

  CONOR TØJSTATIV

  879 DKK1,439 DKK
 • RAW58 Johanne vandrør stativ

  JOHANNE TØJSTATIV

  449 DKK669 DKK
 • Tøjstativ til entreen

  VIGGA TØJSTATIV

  399 DKK499 DKK
 • RAW58 Mathilde vandrør til tøjstativ

  MATHILDE TØJSTATIV

  839 DKK1,088 DKK
 • VÆG TIL VÆG BØJLESTANG

  439 DKK589 DKK
 • Tøjstativ i galvaniseret vandrør med hylde

  ALMA TØJSTATIV MED HYLDE

  1,739 DKK1,989 DKK
 • Tøjstativ i sølv farvet vandrør

  EMMA TØJSTATIV MED HYLDE

  1,499 DKK1,649 DKK
 • Tøjstativ i sølv farvet vvs rør

  PETER TØJSTATIV MED HYLDE

  1,689 DKK1,799 DKK
 • Tøjstativ i galvaniseret vandrør

  VINCENT TØJSTATIV MED HYLDE

  1,689 DKK1,799 DKK
 • CONOR TØJSTATIV MED HYLDE

  1,819 DKK

Tøjstativ i vandrør

Hos RAW58 finder du de nyeste garderobeløsninger af tøjstativ i vandrør. Vi håndlaver alle vores tøjstativer, så de passer ind i både bolig og erhverv. Vores designs giver din bolig et unikt og råt udtryk og vi har med garanti også et til din indretning. Vi har en række tøjstativer i rør, der er meget populære som vores modeller; Peter, Else, Vincent, Emma, Tove og Alfred tøjstativ i vandrør.

Vores Emma og Tove tøjstativ passer som garderobeløsning, hvor der ikke er særlig meget plads og derfor kan du også bruge tøjstativet i vandrør, som rumdeler. Vores Alfred og Peter tøjstativ kan bruges i bolig og erhverv, men passer særligt godt ind som garderobeløsning til erhverv. Peter stativet i rør kan laves med en knage i siden, hvis man ønsker, at hænge smykker og tasker på det. Alfred er et unikt rør stativ, der giver et råt og minimalistisk udtryk i både bolig og til erhverv.

 

Tøjstativ med skohylde

Vi har udviklet en række tøjstativer med skohylde, hvor især vores Peter tøjstativ i rør egner sig særlig godt til soveværelset, hvor det kan blive en essentiel del af tøjopbevaringen. Tøjstativet kan både opbevare tøj og sko på skohylden. 

 

Valg af materiale

Vi har inden vi åbnede webshoppen brugt lang tid på, at finde ud af hvilket materiale, som vi gerne ville lave vores tøjstativer ud af. Efter lang tids søgen faldt vores valg på vvs rør, da materialet både er slidstærk og bliver flottere med årene.

 

Vandrør til tøjstativ

Vandrør til tøjstativ holder i mange år og bliver kun pænere med årene, så snart du får brugt tøjstativet. Tøjstativerne får unikke og lette brugsmærker, når stativet bruges i dit hjem. 

 

Tøjstativer til bolig og erhverv

Vi har et bredt produktsortiment, der med garanti passer ind i din boligindretning eller dit erhvervslokale. Det minimalistiske og rå look giver en anderledes boligindretning og giver din boligindretning et personligt touch. Vi har fundet inspiration i byer som Berlin og London, hvor tøjstativer i vvs rør og andre garderobeløsninger har været brugt i mange år. Mangler du et tøjstativ til din bolig eller arbejdsplads, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, så derfor har vi altid; fri fragt, hurtig levering, 14 dages returret. Du kan også læse vores anmeldelser, hvor vi har 5 stjernet på Trustpilot. 

 

Lav selv tøjstativ af vandrør

Mangler du noget nyt og anderledes til din bolig eller erhvervslokale, så anbefaler vi vores DIY design selv løsning. Du kan her bestille dit helt eget unikke tøjstativ i vvs rør, det er kun fantasien der sætter grænser for hvad der kan laves i vandrør. Det eneste du skal gøre er, at sende os en email til raw58@raw58.dk med en stregtegning af dit tøjstativ med mål.