Subtotal: 0.00 kr


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

 Tøjstativer med hylde

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

 Tøjstativer

med hylde

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Designer tøjstativer med hylder der holder!

Ude efter det nyeste og smarteste tøjstativ med hylde derude? Tøjstativer er blevet smart mode, og derfor bliver de også produceret hos os med hver deres touch. En af vores mest solgte niche udformning er tøjstativ med hylde. Super effektivt og elegant med en hylde på toppen af dit tøjstativ, hvor du kan stilles en masse pyntenips eller opbevaring.

Alle vores hylder er af træ der bliver behandlet på vores eget værksted, for at opnå det helt rigtige look. Det er nemlig super vigtigt for os at vores hylder lever op til samme kvalitet som produktet i vandrør. Alle vores modeller skal have de bedste vilkår for at kunne betages bedst ind i dit hjem, i mange år. Derfor anvender vi også de bedste materialer.

Alle vores tøjstativer med hylder er målt i størrelser der passer perfekt end i det fleste hjem. Skulle du dog mod forventning have et andet ønske eller behov, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig. Skriv en kort mail til RAW58@RAW58.dk omkring dine tanker og evt. Ønsker. 

Hvis vi selv skulle sige det, så er vores tøjstativer med hylder blandt vores egne favoritter. Da de sikre et fantastisk moderne design niveau, samt efterlever et højt funktionelt opbevaring mulighed. Det livlig træ samspil med de rå vandrør, giver et super enkelt design med kant.

“Handmade” – Tøjstativer med hylde

Hylderne der sidder på toppen af vores tøjstativer med hylde fås i 2 varianter. En lys og mørk udgave. Vores træ valg er fyrretræ, som har en utrolig lækker livlig struktur i sig, der giver en masse harmonisk samspil med vores rå vandrør. 

Oliebehandling af vores hylder

God kvalitet og et gennemført design er noget vi holder meget af. Derfor oliebehandling vi alle vores hylder for et ekstra cool look. Oliebehandling foretages nøje på vores værksted og går igennem flere øjne før det endelig resultatet forlader vores værksted. Det er i vores bedste tro, at et godt håndværk skal kunne ses på alle vores træhylder.

Lyst eller mørkt fyr træ?

Der er umiddelbart ikke de store argumenter for om du skal vælge den lyse eller den mørke hylde, det er meget en smagssag, vil vi mene. Dog vil vi gerne på fortælle dig lidt om de muligheder der hver især kan giver din boligindretning. 

Den lyse træhylde er et godt valg hvis din boligindretning er super elegant og fin. Det feminine hjem hvor pastelfarver og andre nordiske moderne genstande betager. Vi plejer at sige, at dem der vælger den lyse træ hylde allerede anvender mange af de nordiske bolig indretnings tips.

Den mærke træhylde

Hvor imod den mørke træhylde bedre tjener sin fornøjelse hos dem der ønsker et råt design med kant i deres boligindretning. New yorker boligen eller det naturlige hjem hvor der sættes mere pris på liv og struktur. Mange af vores kunder elsker det rustikke drivtømmer agtige look vores mørke hylder er lavet på. Meget autentisk!

Den rigtige træ hylde til dit tøjstativ

Alle vores hylder er bevidst lavet i en mellem tynd udgave, da et mere solidt træ, nemt fylder og kan virke for bombastisk. Heller lade andre elementer som borde, stole, smykkeskrin, bøger eller planter gøre dette arbejde. Vi synes også tøj i store sektioner bedst er tjent med et helt enkelt og minimalistisk look uden for meget larm.

Et par små tips. Skulle du ønske dig en boligindretning med lidt dybde, kan du vælge den lyse træ hylde foran en malet væg. Dette tilføjer et ekstra lag i rummet, hvilket giver rummet ekstra dybde. Du kan også tilføje et spejl for endnu mere dynamik i rummet. Har du en mat farvet væg anbefaler også den lyse træ hylde på en mat farvet væg, medmindre man ønsker et fyldigt hjem – så gå efter den mørke hylde. Bare vær opmærksom på det hurtigt kan kommer til at virke tungt i samme rum. Men super valg hvis du typen der går efter et meget naturligt hjem med masser af liv, helt fantastisk.

Hvilket tøjstativ med hylde skal jeg vælge?

Vores 5 bedst sælgende tøjstativer med hylde:

Alma tøjstativ med hylde

Dette tøjstativ er stort og har mange muligheder. Det er til dig der gerne vil have plads til alt i dit klædeskab. I den ene side har du plads til kort tøj såsom skjorter og bluser, mens du i højre side har plads til fx lange kjoler eller jakker. I højre side har du også en krog, som du kan bruge til høretelefoner, kasketter, du bestemmer.

Emma tøjstativ med hylde

Er du ude efter enkelt og feminint tøjstativ. Så er Emma tøjstativ med hylde dit valg. Det helt klassisk og meget minimalistisk tøjstativ der passer ind i alle indretninger. Tøjstativet er højt nok til at du kan hænge alt fra kjoler til jakker derpå. I bunden kan du stille dine sko, tasker, kasser eller hvad du finder på.

Peter tøjstativ med hylde

Til stor sammenligning med Emma tøjstativ med hylde, samme enkelt og minimalistisk design s som passer ind i alle indretninger. Er Peter et tøjstativ med skohylde. I bunden er der monteret 2 jernrør hvor sko og andet opbevaring kan stilles. Jernrørene har et rustikt og æstetisk udtryk, som giver din garderobe et frisk pust.

Vincent tøjstativ med hylde

Vincent tøjstativ er et meget pladsbesparende tøjstativ. Modellen har til forskel for Emma tøjstativ med hylde en ekstra bøjlestang til at hænge tøj på. Tøjstativet er lidt højt men står super solidt på sine to fødder.

Conor tøjstativ med hylde

Som en overbygning til Vincent tøjstativ med hylde, monteres dette tøjstativ til væggen med skruer ind i bagvæggen. Ekstra stabilitet for dem der ønsker et meget solidt tøjstativ der ikke rør sig eller er flytbart som de andre tøjstativ med hylde. Som en lille sidenote, så skal Conor tøjstativ med hylde ikke skrues fast til gulvet.

Dit helt eget tøjstativ med hylde?

Skal dit tøjstativ med hylde havde andre mål, et andet design eller noget helt tredje? Alle vores tøjstativer kan laves med hylde. Så skulle du mod forventning finde et tøjstativ uden hylde, du rigtig godt kan lide. Så tøv ikke med at smide os en mail på RAW58@RAW58.dk. Så fixer vi hurtigt den rigtige løsning til dig.

Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret
5 stjerner på Trustpilot