Subtotal: 0.00 kr


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Tøjstativ med skohylde

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Tøjstativ

med skohylde

Perfekt

★★★★★

Trustpilot

★★★★★

“Super tøjstativ. Let at samle – solidt – ikke meget pladskrævende.
RAW58 leverede hurtigt vor bestilling, selv om den ikke var standartvare”

Sarah

Designet tøjstativ med skohylde

Sidder du og overvejer om et tøjstativ med skohylde er værd i din bolig? Så læs med her, hvor vi giver dig et godt indblik ind i hvilke fordele et tøjstativ med skohylde kan give din boligindretning. Tøjstativer kan bruges til mange ting. Det er en fantastisk løsning for hænge det tøj frem du er mest glad for eller oftest bruger. Med en dertil skohylde kan du også få plads til dine sko med stil..

De to vandrør i bunden giver ekstra opbevarings plads til dine sko og andre små nips, alt efter hvad du har behov for. Tøjstativer med skohylde kan både bruges i entreen og i soveværelset. Har du mange sko, så overvej tøjstativ med en mere bredde. Skulle det knibe med pladsen, så kombiner det med en lækker træhylde på toppen af tøjstativet. Træ hylden giver et naturligt flot samspil med vores tøjstativer i rør, en pryd for hjemmet. På træhylden kan der også stilles diverse kasser eller andre fine pynte ting.

Hos RAW58 laver vi produkter i vandrør med fokus på det der sætter kant og giver liv til folks garderobe. Tøjstativer med skohylder er et fantastisk eksempel på produkter hvor opbevaring kan gøres enkelt og gennemført. Der kan alle vores tøjstativer kan laves med skohylde, så skulle du mod forventning finde et tøjstativ uden skohylde, så tøv ikke med at smide os en mail på RAW58@RAW58.dk. Så fixer vi hurtigt den rigtige løsning til dig.

Tøjstativer med skohylder blev et MUST!

Da vi hos RAW58 i sin tid startede med at produktudvikle tøjstativer i rør var det på baggrund af de mange muligheder et tøjstativ kunne give en boligindretning. Vi mente at folk derude fortjente mere end bare et standard tøjstativ. Tøjstativer i vandrør har så meget at byde på. Men i denne process blev det helt naturligt for os at lave tøjstativer med skohylder – Ja det blev faktisk så essentielt i vores design planlægning at skohylder og træ hylder generelt bliver implementeret på alle vores tøjstativer i rør.

De mange muligheder Tøjstativer i rør fremstår for os unikt og anderledes. Det elsker vi! Men vi elsker også de mange muligheder vandrør giver en bolig indretning. Det rustikke udtryk – rør tilføjer bare så meget til så mange boligindretninger. Det er fantastisk! Det kølige metal giver kontrast samspil med mange andre lækre bolig materialer såsom, træ, planter, mursten, bøger, stof og kork. Vi elsker de mange bolig indretningsmuligheder vandrør kan give! 

Troværdigt stabilitet – Udover de mange muligheder, så fås her et produkt med en masse NO HOW. Ved valg af tøjstativ i rør får du 10/10 på holdbarhed og stabilitet. Tøjstativet går ikke i stykker, et tøjstativ i vandrør holder for livet. Med en skohylde i bunden af tøjstativet tilføjer du også lidt ekstra stabilitet til dit tøjstativ. Derfor skal du vælge et tøjstativ med skohylde hvis du har rigtig meget tungt tøj eller bare har rigtig meget tøj.

Tøjstativ med skohylde til den lille lejlighed

Til den lille bolig kan et tøjstativ virkelig være en life saver. Det kan nemlig godt være ret problematisk at holde et lille hjem stilrent med de få kvadratmeter. Og man vil jo gerne havde plads til alt sit tøj. Dette klare et tøjstativer i rør og den klare også en ret så fed stil. Så de små hjem også kan holde en fed minimalistisk stil, det elsker vi! Tilføj et tøjstativ med skohylde og slå to fluer med et smæk. En god måde at udnytte lidt mere af den dyrebare gulvplads på. Skulle det heller ej gå an, så overvej vores tøjstativer med hylde. De er homemade og har et kanon look samtidig med de løser en masse af de praktiske behov, hvilket vi godt ved kan være en stor hovedpine 🙂

Stilrent tøjstativ med skohylde

Når det kommer til at vælge det rigtige tøjstativ med skohylde er det vigtigt at du spørger dig selv, hvad man gerne vil opnå. Er det for at spare gulvplads eller er det dit sidste nye fund der skal vises frem?

Peter tøjstativ med skohylde er vores veldesignet tøjstativ med skohylde, hvor du kan sætte dine sko på to monteret vandrør i bunden af tøjstativet. Super enkelt og ligetil. Du kan også få Peter tøjstativ med skohylde og træhylde i toppen af tøjstativet, for endnu mere sko plads eller hvad der ellers måtte være brug for. Formålet med dette design er at du undgår slid på gulv eller tæppe, samtidig med du samler det hele et sted. 

Alle vores tøjstativer kan laves med skohylde, så skulle du mod forventning finde et tøjstativ uden skohylde, så tøv ikke med at smide os en mail på RAW58@RAW58.dk. Så fixer vi gerne den rigtige løsning til dig.

Tøjstativ med træhylde i toppen

Er det ikke nok med sko bevaring i bunden af tøjstativet? Så kan du få monteret en træ hylde på toppen af tøjstativet. Med et tøjstativ i toppen får du lidt mere plads til opbevaring. Men du får også bedre mulighed for at vise dine ting frem. Dermed kan vi ikke understrege mange gange nok hvor fedt og unikt look et tøjstativ med vandrør har med træhylder. Det er helt unikt på den fede måde. De rustikke vandrør i samspil med den rå struktur fra træhylden giver et naturlig råt udtryk der sætter kant til enhver boligstil.

Læs og se alle vores tøjstativer med hylde her ->

Tøjstativ med skohylde og træhylde

Her får du et tøjstativ hvor opbevaringen er fordelt udover hele tøjstativet, hvilket giver et ekstra stabilt tøjstativ. Tøjstativer med både skohylde og træhylde er et godt køb for pengene. Desuden ser disse tøjstativer også vildt cool ud, med et fantastiske samspil mellem stål og træ materialerne.

Sæt et fingeraftryk med et sko ophæng

Er du rigtig stolt af dine fine sko, så kan du med et ophæng monteret til væg her vise dine flotte sko frem med stil. Tag f.eks. Vores Ava ophæng til dette formål, med dette ophæng kan du nemt hænge et par flotte stilletter op med stil. Det er også et super ophæng ved siden af dit alm. Tøjstativ med skohylde, hvor dine dagligdags sko pænt står.

SLUT med en kedelig garderobe

Din garderobe behøver ikke at være kedelige, eller klodset med masse store lukket møbler. Et tøjstativ i rør kan virkelig pynte dit soveværelse eller entre op, på en autentisk og naturlig måde. Det skal bare gøres rigtigt. Der har vi hos RAW58 gjort os meget umage efter at ramme det helt rigtige design med vandrørs. Et råt design der sætter kant og ser unikt ud i enhver boligindretning.

DIY Projekt med vandrør

Vi elsker DIY projekter, så går du med en idè, så står vi klar til at hjælpe dig i mål. Der er ikke de projekter vi ikke har hjulpet vores kunder med. Alle vores produkter kan skræddersyes til ethvert behov. 

Lille entre – skråvæg – reol til hjørne – bedre brug af loft – glas væg, you name it. Smid os en mail på RAW58@RAW58.dk og kom et skridt nærmere dit drømme projekt.

Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret
5 stjerner på Trustpilot