Subtotal: 0.00 kr


Ingen varer i kurven.

Vælg en side

Få et enkelt tøjstativ til væg der sætter kant

Ønsker du ligesom mange andre det perfekte tøjstativ til væg? Skabe ro i dit soveværelse med en minimalistisk stil? Man sover bare bedre i et soveværelse, der er rent og ryddeligt. Stop med at fylde dit soveværelse med store, tunge møbler. Lad vær med at give dig selv muligheden for at rode med ”aflastningsstationer” i form af stole og kommoder. Sara tøjstativ til væg har et enkelt design og er utrolig praktisk når det kommer til valg væghængt tøjstativ. Sammentid med at det holder giver enkelthed og minimalistiske stil.

Med et væghængt tøjstativ udnytter du din garderobe plads markant. Til sammenligning med de traditionelle indelukker, til tider klumset skabe. De store skabe kan være en plads killer når det kommer til den dyrebar gulvplads

Med et moderne tøjstativ til væg i form af vandrør. Giver du boligen liv og struktur, et personligt look i en tid hvor personlig præg hitter.  Og dette er ikke uden grund. Hvorfor ikke fylde de dyrebare kvadratmeter op med et autentisk råt look i form af et tøjstativ i vandrør, der giver masser af liv og struktur til rummet – alt andet er da for kedeligt!

Vandrør kan meget mere end bare at være et kedeligt vvs rør gemt under håndvasket. Stål materialet er blevet populært at indrette sin bolig med. Folk anvender disse vandrør til deres bolig for en mere autentisk og dekorativ garderobe. Ved at hænge sit tøj frem med tøjstativ til væg, bliver ens tøj meget mere end bare et stykke tøj i folks garderobe. Dekorative boligindretning, hvor farver, varme og coolness får lov til at folde sig ud. Hvilket vi altid gør os umage med her i RAW58.

Plads til mere tøj med et tøjstativ til væg

Stop med fylde dit soveværelse med tunge, møbler til dit tøj, lad tøjet gøre arbejdet. De store tøj “tøjstationer” kommer hurtigt til at virke rodet. Tøjet skal hænges op med væghængt tøjstativ, så det kan vise tøjet frem – det virker! Du behøver ikke at løbe ud og købe store skabe for at få plads til dit tøj. Istedet tænk enkelthed når det kommer til indretning. Lidt småt er også godt, når det kommer til dit soveværelse, husk det 😉

Hvorfor fortjener tøjet ikke at blive hængt frem, hvorfor gemme det væk? Med et tøjstativ i vandrør der hænger på væggen får du ikke bare en fed stil du får dig også et tøjstativ der holder for livet. Det falmer ikke over tid, mange andre tøjstativer til væg mister deres farve, tager skade fra sol, for ikke at snakke om de ridser de samler på. Så på det lange bane vil det være en god solid investering at købe et tøjstativ i vandrør. Vandrørene forbliver intakt og det kan vi lide!

Du udnytter også pladsen i lejligheden godt med bedre gulvplads. Mange tænker ikke altid over hvordan et tøjstativ der hænges op på væggen, udnytter højden af indretningen. Har du få kvadratmeter at gøre godt med, kan du ligeså godt spare på de kvadratmeter, ikke sandt? Vi foreslår altid vores kunder at købe 2 stk. Sara tøjstativ til væg. Hvis man ikke har plads til et Emma tøjstativ eller Alma tøjstativ, hænge dem over hinanden for virkelig udnytter kvadratmeterne bedst med de 2 bøjlestænger over hinanden. 

Ved at gøre dette kan du spare en god portion gulvplads og måske endda få plads til lidt ekstra pynt på væggen eller i hjørnerne, som tit bliver ødelagt af de store skabe eller kommoder.

Råt tøjstativ til væg i moderne tider

Den lyse, elegante, feminine bolig. 

Nordic style decor, er med pastelfarver der afblæser alt kunstigt indblanding, på grund af de lyse rum. Hos denne bolig indretning sættes  der pris på struktur og liv. Det er her de rå tøjstativer i rør er en super kombination til de lyse hvide vægge der ønsker masser af lys.

De lette udtryk og de lyse toner i sammenspil med den rå struktur fra vandrørene, giver liv der gør at de passer perfekt sammen. Det er dette der former den minimalistiske træk stil i hjemmet.

For dig der ønsker denne minimalisktisk stil, så løft tøjet op med et tøjstativ der hænger på væggen, istedet for at gemme sit tøj væk i store kommoder og klædeskabe. Med et væghængt tøjstativ får du virkelig tøjet frem i lyset og undgår dannelsen af de store tøjstationer der nemt kan opstå i et soveværelse. Et minimalisktisk hjem skal have masser af luft uden for mange bombastiske bolig indretninger. Hold det elegant!

Den cool, dybe, designer bolig.

I denne boligtype ses nogle vægge malet med kraftige farver der mætter, dette giver rummet dybte. Alle med et godt øje ved at dette skylles den fede kontrast mellem den hvide og påsætte farve på væggen. I langt de fleste tilfælde kan det virkelig være cool, fordi det er et skarpt design, der kan imponere. Når vi så sammensætter de rå rustikke vandrør ind i denne skarpe bolig stil, får vi et rigtig skarpt bolig design, Super blik-fang!

Den rå, rustikke, New Yorker bolig.

Den hvide væg går aldrig af mode, det er en sikker vinder til mange boligindretnings valg. Men hvis man går med drømmen om et mere råt og autentisk look til boligen – er murstensvæggen er rigtig godt valg. Mange danskere har fået øjnene op for dette supercool udtryk. Sådan en murstenvæg kan virkelig gøre meget for et rum når det kommer til boligindretning. Det må nemlig gerne være lidt råt og skille sig.

Hvis du ønsker at forme en fantastisk bolig med denne stil, så har vi her 4 gode materiale du nem at forsøge dig med:

  1. Naturligt træ, både lyst og mærk virker, må også gerne være stort.
  2. Glas, i alle mulige former. Se bl.a. vores lamper og pærer udvalg for inspiration.
  3. Stål med messing, kombination mellem murstenvæggen og de industrielle vandør lavet af stål, er et match. Det giver så meget ægthed og rawness til New Yorker boligen.
  4. Lammeskind, slut din boligindretning af med et blødt lammeskind, et perfekt tilskud. Se bl.a. vores udvalg af ægte lammeskind her.

Design med et væghængt tøjstativ

Vi kan hurtige blive enige om at naturligt træ og ægte lammeskind går godt til det kølige metal. Men når det kommer til pynt, så har bøger og planter også et fedt kontrast samspil med tøjstativerne i vandrør. Dette kan du udnytte rigtig meget med et tøjstativ til din væg. Det er meget dekorativt og med dit tøj gives der varme og ro til rummet. Perfekt til et soveværelse!

Vi har talt meget om at væghængt tøjstativ har et godt design og passer til mange elementer og materialer. Men skal vi give tøjstativer i rør et ekstra plus, så vinder de mange points for deres holdharhed og solide egenskaber. Materialet går med garanti ikke i stykker. Noget som vi hos RAW58 godt kan lide at ligge vægt på når det kommer til at vælge det rigtige tøjstativ til væg. Intet med småt, bare et tøjstativ der holder for livet.

Skab dit helt eget tøjstativ til væg

Om dit tøjstativ skal passe end hos den ene eller den anden boligtype, er dit valg. Husk boligindretning altid belønner sig bedst ved at udtrykke sin HELT egen version af sig selv.

Hvorfor vælger vores kunder et tøjstativ i vandrør og hænge det op på væggen? Det kølig metal fra tøjstativet og dens samspil mellem det fine tøj, får boligen til at blive sin bedste udgave af sig selv. Det hjælper med mere plads og har en minimalistisk ro over sig. Godt sammenspil med mange pyntegenstande, der får muligheden for at vises ordentligt frem. Et tøjstativ til væg hjælper din garderobe med virkelig at komme til sin ret. Hvor du kan sammensætte din boligstil som du vil have det. Personligt præg, med masser af kant.

Du ville pryde dig,  din partner ville synes det er gennemført, mens dine  gæster ville elsker den attitude du tør lægger for dagen. 

Står du og overvejer om du skal igang med et nyt kapitel dit din bolig eller måske allerede godt i gang? Hos RAW58 er vi altid klar til hjælpe med et boligindretnings eventyr. Her sætter fantasien ingen grænser. Se evt. alle vores produkter i vandrør for inspiration og skulle du være tvivl om noget, Så tøv’ endelig ikke med at kontakte os raw58@raw58.dk

Tak for nu, keep it raw.

Hurtig levering 1-3 hverdage
Sikker betaling
30 dages returret
5 stjerner på Trustpilot