Tøjstativ sort rør

Hos RAW58 finder du de nyeste rå og minimalistiske garderobeløsninger. Vi har nøje udvalgt de fedeste designs, så de passer ind i alle boligens rum. Et af vores mest populære stativer er Else stativet. Grunden til at stativet er så populært er fordi at du i venstre side har plads til dine trøjer og skjorter, mens du i højre side har plads til kjoler, lange jakker og så videre. Du har sågar en krog i højre side, hvor du for eksempel kan hænge tasker, smykker med mere på. Tager du istedet vores Peter tøjstativ, på Peter har du plads til sko i bunden. Er pladsen trang, så er vores Vincent eller Tove tøjstativ et godt valg. Stativet fylder meget lidt i dybden, men det har plads til rigtig meget tøj, da det er bygget i to etager. Leder du efter et helt traditionelt tøjstativ så er vores Emma stativ det du søger. Tøjstivet er minimalistisk, men det har plads til rigtig meget og forskelligt tøj. Til sidst har vi vores Alfred tøjstativ, som har et specielt design. Designet gør at det passer godt både ind i bolig og erhverv.

 

Vandrør garderobe

Med en vandrør garderobe får du ikke kun et holdbart tøjstativ sort rør, men du får også en unik og personlig rå indretning til din boligs rum. Vi udvikler løbende vores garderobeløsninger i vandrør og forsøger hele tiden på, at finde inspiration i den store verden. RAW58 bygger på en nysgerrighed overfor æstetiske garderobeløsninger i vandrør, der både kan fungere som tøjstativ sort rør og tøjstativer med skohylde. Vi udvikler hele tiden vores produktsortiment og har også produkter med funktioner, som ekstra knage, skohylde og ophæng.

 

Tøjstativ med skohylde

Vi har udviklet en række tøjstativer med skohylde, hvor især vores Peter tøjstativ sort rør egner sig særlig godt til soveværelset, hvor det kan blive en essentiel del af tøjopbevaringen. Tøjstativet kan både opbevare tøj og sko på skohylden.

 

Valg af materiale

Vi har inden vi åbnede webshoppen brugt lang tid på, at finde ud af hvilket materiale, som vi gerne ville lave vores tøjstativer i rør ud af. Efter lang tids søgen faldt vores valg på vvs rør, da materialet både er slidstærk og vil ældes med ynde som årene går.

 

Tøjstativer i vvs rør

Tøjstativer i vvs rør holder i mange år og bliver kun pænere med årene, så snart du får brugt tøjstativet. Tøjstativerne får unikke og lette brugsmærker, når stativet bruges i dit hjem.

 

Tøjstativer til bolig og erhverv

Hos RAW58 finder du tøjstativer i vvs rør til bolig og erhverv. Vi har et bredt produktsortiment, der giver en rå og minimalistisk boligindretning. Inspirationen til produkterne er kommet fra flere udlandsture til Berlin og London, hvor tøjstativer i vvs rør har været brugt i mange år. Vi forsøger hele tiden på, at udvikle vores produkter så de kan tilpasses bolig og ervherv. Står din virksomhed og mangler tøjstativer i vvs rør eller en anden garderobeløsning, så er RAW58 altid klar til at hjælpe. Vi ønsker kun glade og tilfredse kunder, så derfor har vi altid; fri fragt, hurtig levering, 14 dages returret. Du kan også læse vores anmeldelser, hvor vi har 5 stjernet på Trustpilot.

 

Lav selv tøjstativ af vandrør

Står du og mangler noget helt unikt til din bolig eller erhverv, så har vi udviklet vores DIY design selv løsning, hvor du kan bestille dit unikke tøjstativ i vvs rør på specialmål og i et unikt design. Hvis du vil bruge vores design selv løsning, så skal du sende en e-mail til os på raw58@raw58.dk og vedhæfte en stregtegning med mål af dit nye tøjstativ af vandrør.