Lammeskind

Vores skind stammer fra får og lam, der er opdrættet i Europa. Skindene er garvet på nænsom vis, så lanolinen er bevaret og dermed også skindets holdbarhed og den naturlige skønhed i pelsen.

 • Tilbud Brunt lammeskind

  Brunt lammeskind fra Europa

  749 DKK 699 DKK
 • Tilbud Gotlandsk lammeskind

  Gotlandsk lammeskind – kort, krøllet, grå pels

  1,499 DKK 1,449 DKK
 • Tilbud Gotlandsk lammeskind

  Gotlandsk lammeskind, lang, krøllet, grå pels

  1,499 DKK 1,449 DKK
 • Tilbud Lammeskind hvid

  Hvidt lammeskind fra Europa

  749 DKK 699 DKK
 • Tilbud Lammeskind grå

  Lammeskind i grå (indfarvet) fra Europa

  749 DKK 699 DKK
 • Tilbud Sandfarvet lammeskind

  Lammeskind sandfarvet (indfarvet) fra Europa

  749 DKK 699 DKK

Hjemmesko

 • Alfesko i rulam

  Alfesko i rulam (hjemmesko, 100% lammeskind)

  499 DKK
 • Grå hjemmesko

  Grå hjemmesko i 100% lammeuld

  399 DKK
 • Baby hjemmesko

  Nuttede hjemmesko til baby i ren uld

  249 DKK
 • Slippers i mørkegrå

  Slippers i mørkegrå uld – til mænd og kvinder

  299 DKK

Stort udvalg af ægte lammeskind

 

Du finder de smukkeste skind her på siden. Vi har et stort udvalg så du er sikker på, at finde en farve der passer til netop dig. Vi har både grå, hvide, brune, med pletter og i blandede farver. Det naturlige materiale gør det helt unikt, og umuligt at genskabe kunstigt. Lammeskindene er farvet af naturen, og er ikke kunstigt farvet. Lammeskindene er super simple at rengøre, du kan blot støvsuge dem eller ryste dem udenfor.

Brug skind i huset og haven

 

Lammeskindene bruges ofte som beklædning på stole, men de kan bruges til meget mere end det. Du kan også bruge dem ude på terrassen, til at holde dig varm. Du kan også bruge dem som lammeskindstæpper i sofaen, når du ligger og hygger. Læg lammeskindet ved siden af sengen, og træd ned på det bløde skind, når du vågner, så du får en god start på dagen.

Billige lammeskind i flere hår længder

 

Vi har både langhåret og korthåret skind, så der er et, der passer til alle. Du kan også lægge dit skind på gulvet, så dit husdyr har noget behageligt at lægge på. Og du kan i vores udvalg finde lige det skind, som passer bedst til din smag. Uanset hvilken længde du vælger, vil du elske at komme hjem og sætte dig i dit skind med en god kop kaffe, når det begynder at blive koldt. Ikke meget er mere tiltrængt end dette.

På mange måder er et skind fra lam et perfekt tilbehør til enhver boligindretning. Og det bidrager med flere ting. Selvfølgelig med det fantastiske, rå og stilrene look, som sætter sig præg på dine møbler. Derudover har det også en hyggelig afsmeltning, og jeg tør godt love, at du vil sætte stor pris på at komme hjem og sætte dig i dit skind med en god kop kaffe, når kulden er over os – den bløde, varme og hyggelige fornemmelse er aldeles elskværdig. Og eftersom vi tilbyder dig en række forskellige farver, kan du med garanti finde noget, der passer perfekt ind til din boligindretning og sætter sig præg. Tag derfor et kig på vores brede udvalg af forskellige skind og find lige den farve, som du synes bedst om. Når du handler hos os er du sikret en hurtig levering, gratis fragt på køb over 299 kroner og 5 stjerner på både Trustpilot og Facebook fra tidligere kunder, som har værdsat vores service og vores produkter. Og skulle du have brug for at få noget inspiration til, hvordan du kan indrette dit hjem og aktivt bruge dine nye skind i din indretning, så kan du tage et kig på vores meget inspirerende billeder her på siden. Husk dertil, at du altid kan sende os en mail eller skrive i vores chat, hvis du har spørgsmål eller blot brug for vejledning til, hvordan du vælger det helt rigtige skind, som passer til dig. Faktisk kan du også tage fat i os over telefonen, og du finder vores nummer i bunden af hjemmesiden. På vores side finder du en række forskellige slags, som du kan vælger mellem. Og vi tilbyder dig fx også at købe gotlandske lammeskind her hos RAW58. Også andre former har vi – det er fx brune lammeskind, hvide lammeskind, flerfarvede lammeskind og grå lammeskind.

 

Hvis uheldet skulle være ude, og du kommer til at spilde, er dette ikke noget problem. Faktisk er disse skind i så høj kvalitet, at du blot kan tørre dem over med en våd klud – så bliver det ikke nemmere! Og i den almindelige rengøring kan du blot ryste dem udenfor, som du ville gøre med andre slags tæpper, eller blot køre en støvsuger over dem. Du behøver altså ikke erhverve dig komplicerede blandinger eller rengøringsprodukter for at holde dine skind hygiejniske og rengjorte hele tiden. Dertil har vores skind også en lang holdbarhed, fordi de er i en høj kvalitet – og det betyder, at du slipper for, at de skal fælde efter få uger, gå i stykker og forårsage et stort og beskidt rod med hår, der flyder over hele dit gulv. Tag et kig omkring i vores brede udvalg og find lige dét, som passer perfekt til dig, dit budget og din boligindretning.

VÆR DEN FØRSTE, FØLG OS

 • Facebook
 • Instagram
 • Pinterest
 • Google+