Ophæng i vandrør

Vores moderne ophæng er lavet i rustikke vandrør, ophængene har et minimalistisk design, der gør at de passer ind i enhver bolig eller erhverv. Jernrørene har også en fantastisk holdbarhed, så du skal ikke være bange for at hænge store jakker eller tasker på ophængene.

 • SARA TØJSTATIV

  399 DKK540 DKK
 • vvs rør som bøjlestang

  INES OPHÆNG

  349 DKK389 DKK
 • RAW58 Clare Ophæng i sølv farvet vandrør

  CLARA

  379 DKK489 DKK
 • Ophæng vandrør

  LIAM OPHÆNG

  379 DKK549 DKK
 • OPhæng i sølv farvet vandrør

  AVA OPHÆNG

  379 DKK549 DKK
 • vandrør bøjlestang

  SARA TØJSTATIV

  399 DKK540 DKK
 • Bøjlestang vandrør

  INES OPHÆNG

  349 DKK389 DKK
 • RAW58 Clare Ophæng i sølv farvet vandrør

  CLARA OPHÆNG

  379 DKK489 DKK
 • ophæng sort vandrør

  LIAM OPHÆNG

  379 DKK549 DKK
 • Ophæng i sort vvs rør

  AVA OPHÆNG

  379 DKK549 DKK

Bøjlestang af vandrør til alle boligens rum

Hos RAW58 finder du de nyeste designs indenfor garderobeløsninger, både i form af tøjstativer i vandrør og en bøjlestang af vandrør. Vi har to populære bøjlestænger, der passer inde i alle boligens rum. Vores Sara bøjlestang er vores mest populære bøjlestang vi har i vores produktsortiment. Sara bøjlestangen egner sig særlig godt som garderobeløsning til entré og soveværelse. Vores Clara bøjlestang egner sig særligt godt til en rå og moderne køkkenindretning, hvor der er rigelig med plads til potter og pander.

Vandrør bøjlestang

En vandrør bøjlestang er ikke kun holdbar, men du får samtidig et unikt element til din boligindretning eller erhverv. Vi udvikler løbende vores bøjlestænger og forsøger hele tiden på, at finde inspiration i de forskellige minimalistiske designtendenser. RAW58 bygger på en nysgerrighed overfor æstetiske garderobeløsninger i vandrør, der både kan fungere som hængende bøjleophæng og en vandrør bøjlestang.

Hængende vandrør garderobestang

Vi har udviklet en række bøjlestænger til loftet, hvor du kan hænge dit tøj eller andre ting på. Den hængende vandrør garderobestang giver et minimalistisk look til din indretning og kan med fordel også bruges med elpære hængende ned fra den. En hængende vandrør garderobestang kan også bruges som rumdeler i mindre indretninger og til køkkenudstyr.

Valg af materiale

Vi har inden vi åbnede webshoppen brugt lang tid på, at finde ud af hvilket materiale, som vi gerne ville lave vores tøjstativer i rør ud af. Efter lang tids søgen faldt vores valg på vvs rør, da materialet både er slidstærk og vil ældes med ynde som årene går.

Bøjlestang af vvs rør

En bøjlestang af vvs rør holder i mange år og bliver kun pænere med årene, så snart du får brugt bøjlestangen. Bøjlestangen får unikke og lette brugsmærker, når stativet bruges i dit hjem.

DIY bøjlestang

Står du og mangler noget helt unikt til din bolig eller erhverv, så har vi udviklet vores DIY bøjlestang og DIY hængende tøjstativ, hvor du kan bestille din unikke bøjlestang af vvs rør på specialmål og i et unikt design. Hvis du vil bruge vores design selv løsning, så skal du sende en e-mail til os på raw58@raw58.dk og vedhæfte en stregtegning med mål af dit nye tøjstativ af vandrør.