Lad os hjælpe dig med dine design selv tøjstativ eller unikke møbel i vandrør. Siden RAW58 startede tilbage i 2016 har vi lavet specialdesignet løsninger til vores kunder. Derfor har vi enormt meget erfaring indenfor området, så du kan trygt overlade opgaven til os. 

Gratis personlig vejledning 

RAW58 hjælper dig fuldstændig gratis med at finde den rette løsning: You dream it – we design it. Vi kan oftest levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger af opgaven.

Mail: raw58@raw58.dk

Tlf. 2629 6565

Kontaktside finder du her

Du kan også skrive til chatten nede i højre hjørne.

Du har to muligheder

Du kan vælge imellem at bestille et af vores nuværende produkter på specialmål, eller du kan designe dit eget produkt. Nedenfor viser vi dig hvordan du gør.


Specialmål - Bestil vores eksisterende produkter på mål der passer dit hjem

 RAW58 specialløsninger

 

For at få lavet et af vores produkter i de specifikke mål der passer hjem til dig, er alt du skal gøre at kontakte os, og skrive hvilken model du ønsker på specialmål og i hvilke mål du ønsker produktet i. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant. Du kan se hele vores udvalg her, hvis standard målene ikke passer, så kontakt os og så laver vi præcis de mål du har brug for. Det gælder både vores produkter i sort og sølv. Nedenunder ses et eksempel på vores Emma tøjstativ i specialmål, så det var højt nok til at gå over kundens kommode.

 

Design selv - gør-det-selv løsninger hvor du designer dit eget unikke møbel

RAW58 design selv

Du kan også gå hele vejen og designe dit eget tøjstativ eller møbel, vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udføre din perfekte gør-det-selv løsning. Vi vil så gerne hjælpe dig med at designe dit drømme hjem eller butik.

I vores sortiment har vi håndplukket de designs, som er mest populære blandt vores kunder, så der er en løsning der passer næsten alle. Men det kan jo ske at et af vores standard møbler ikke passer i størrelsen i forhold til dit hjem, derfor giver vi dig muligheden for selv at vælge målene. Måske tøjstativet er for bredt, eller måske det er for højt. Vi kan skære rørene til så du får præcis det tøjstativ i vandrør som du leder efter, og som passer perfekt til din situation. 

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. Det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan se eksempler på design selv løsninger her: gardinstang, vinholder & vinbord, reol, bænk, løsninger til skråvægge, kommode tøjstativvæg til væg ophæng med hylder, unikke tøjstativer og tøjstativer med reol  

Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant.

 

Ben til plankebord

Vi ved hvor populære plankeborde er blevet og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at bordpladens design går hånd-i-hånd med benene til bordet. Når du får lavet et plankebord er det vigtigt, at du tænker over hvor højt bordet skal være og i hvilke materiale dine bordben laves i, så du får den bedste ergonomiske oplevelse ved bordet og samtidig får nogle vedligeholdelsesfrie bordben. Hos RAW58 vil vi gerne hjælpe dig med, at få lavet et par stålben til plankebord i gode materialer og i den rette højde, så du kan bruge lang til tid ved plankebordet uden problemer. Vi tror på at et par stålben til plankebord hjælper med til den fulde komfort og det bedste æstetiske udgangspunkt i din indretning.

 

Tøjstativ til skråvæg

Skråvægge kan være besværlige at indrette med, men med et special lavet tøjstativ kan du udnytte pladsen optimalt så der ingen spild er. Så står du og leder efter det perfekte stativ til dit værelse med skråvægge, så kan vi hjælpe dig med at få det perfekte stativ hjem til dig.

 

Reol

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. En reol i vandrør passer perfekt ind i stuen, kontoret eller på værkstedet. Du har mulighed for, at designe en reol i vandrør hos os og dernæst får du selv mulighed for, at finde de helt rigtige hylder til din nye reol i vandrør.