Gør det selv løsninger

Vi vil så gerne hjælpe dig med at designe dit drømme hjem eller butik. I vores sortiment har vi håndplukket de designs, som er mest populære blandt vores kunder, så der er en løsning der passer næsten alle. 

Men det kan jo ske at et af vores standard møbler ikke passer i størrelsen i forhold til dit hjem, derfor giver vi dig muligheden for selv at vælge målene. Måske tøjstativet er for bredt, eller måske det er for højt. Vi kan skære rørene til så du får præcis det tøjstativ i vandrør som du leder efter, og som passer perfekt til din situation.

Du kan også gå hele vejen og designe dit eget tøjstativ eller møbel, vi hjælper dig selvfølgelig gerne med at udføre din perfekte gør det selv løsning.

Du kan finde inspiration i vores blogindlæg, vi har blandt andet skrevet et om hvordan du bedst udnytter din skråvæg

Special designet tøjstativ til en kunde

Bestil vores produkter på specialmål

For at få lavet et af vores produkter i de specifikke mål der passer hjem til dig, er alt du skal gøre at kontakte os, og skrive hvilken model du ønsker på specialmål og i hvilke mål du ønsker produktet i. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant. Du kan se hele vores udvalg her, hvis standard målene ikke passer, så kontakt os og så laver vi præcis de mål du har brug for.

Kontakt:

Mail: raw58@raw58.dk

Tlf. 6078 8476

Kontaktside finder du her

Du kan også skrive til chatten nede i højre hjørne


Leveringstid: ofte kan vi levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger af opgaven.


 Tøjstativ på specialmål

Design dit unikke DIY tøjstativ

Vi kan også hjælpe dig, med din gør det selv løsning af et helt unikt produkt. Tegn en hurtig stregtegning af dit ønskede design, husk at påføre mål på tegningen. Husk at de mål du oplyser skal være de komplette mål, så altid mål fra yderkant til yderkant. 

Så om du står og mangler stålben til dit plankebord til det helt rigtige DIY plankebord for dig, eller du gerne vil have lidt hjælp til et gør det selv tøjstativ i vandrør, så kan vi hjælpe dig med at få dit drømmeprodukt gjort til virkelighed.

Send din tegning til vores email raw58@raw58.dk.

Leveringstid: ofte kan vi levere indenfor 1-3 hverdage, men det afhænger selvfølgelig af opgaven.

Specialdesignet tøjstativ i vandrør med hylder og kroge

Få et specialtøjstativ for at udnytte skråvægge

Skråvægge kan være besværlige at indrette med, men med et special lavet tøjstativ kan du udnytte pladsen optimalt så der ingen spild er. Så står du og leder efter det perfekte stativ til dit værelse med skråvægge, så send os en mail på raw58@raw58.dk med dine tanker, så kan vi hjælpe dig med at få det perfekte stativ hjem til dig.

Tøjstativ til skråvægge

Reol 

Vi laver ikke kun DIY tøjstativer, men vi laver også andre typer af møbler på specialmål og her hjælper vi dig også med designet, hvis du har nogle spørgsmål. En reol i vandrør passer perfekt ind i stuen, kontoret eller på værkstedet. Du har mulighed for, at designe en reol i vandrør hos os og dernæst får du selv mulighed for, at finde de helt rigtige hylder til din nye reol i vandrør.

Specialdesignet tøjstativ i vandrør med hylder

Stålben til plankebord - DIY plankebord

Vi ved hvor populære plankeborde er blevet og derfor ved vi også, hvor vigtigt det er at bordpladens design går hånd-i-hånd med benene til bordet. Når du får lavet et plankebord er det vigtigt, at du tænker over hvor højt bordet skal være og i hvilke materiale dine bordben laves i, så du får den bedste ergonomiske oplevelse ved bordet og samtidig får nogle vedligeholdelsesfrie bordben. Hos RAW58 vil vi gerne hjælpe dig med, at få lavet et par stålben til plankebord i gode materialer og i den rette højde, så du kan bruge lang til tid ved plankebordet uden problemer. Vi tror på at et par stålben til plankebord hjælper med til den fulde komfort og det bedste æstetiske udgangspunkt i din indretning.

Gør det selv tøjstativ i vandrør

Kunne du godt tænke dig et af vores tøjstativer med en sko holder i bunden, ligesom vores Peter tøjstativ har, eller har du en lille gør det selv ide du har brug for lidt hjælp til? Så kontakt os på mail. Vi har til flere kunder lavet vores populære tøjstativer i vandrør som AlmaEmma og Vincent med skoholdere i bunden ligesom på Peter stativet. Sko holderen bliver tit brugt til andre ting end bare sko, du kan også bruge det til tasker, kasser og hvad du eller kan finde på. Har du tit selskaber og er du træt af, at dine gæsters sko fylder hele entreen op i løbet af aftenen, så kan du med fordel overveje at designe din helt egen skohylde DIY. Processen er den samme på vores lav selv tøjstativ i vandrør, og du får ligeså god service som på vores DIY tøjstativ løsning. Vi ved hvor meget danskerne går op i boligindretning, og derfor er det vores pligt, at give dem de bedste forudsætninger for, at kunne nyde deres hjem i fulde drag. 

Specialdesignet tøjstativ i vandrør